U bent hier

Prikbord

Wegens OVA-pensioen ontstaat er een vacature paukenist bij onze vereniging. Wij combineren een gezellige sfeer met een flink prestatieniveau. 
Overigens zijn ook strijkers hartelijk welkom.
We zien uit naar je komst.
Contact kan via de website van de ova, maar uiteraard is ook een telefoontje naar de secretaris prima: 06-51332213

OVA

's GravenDaags Symfonie Orkest zoekt versterking van de 1e en 2e violen en een paukenist.
Wij zijn een dagorkest in Den Haag met leden uit deze regio; onze bezetting is 38 personen en wij repeteren op maandagmorgen. Nadere gegevens over ons orkest op www.sgravendaagssymfonieorkest.nl
 
 

GDS

Vacature voor tweede violen en alt viool en contra bassist
Repetitie avond: Donderdag 19.30 uur- 22.00 uur.
Schouwburg Cuijk ingang Fraterstraat.
Zie www.gso-orkest.eu voor verdere info over ons orkest en dirigent Rien Snoeren.
 
Gewestelijk Symphonie Orkest Maas en Niers
 

GSO

 
Fluitensemble FLENS organiseert een leuke en leerzame dag voor gevorderde dwarsfluitisten : een studiedag over Minimal Music. De dag bestaat uit een aantal blokken waarin vanuit verschillende invalshoeken aandacht wordt besteed aan deze hedendaagse compositiestijl, die overigens veel ouder is dan velen denken!
Onder leiding van onze inspirerende en gedreven dirigent Egbert Jan Louwerse (hoofdvakdocent aan het conservatorium in Groningen en uitvoerend musicus) wordt ’s ochtends een intensieve groepsles verzorgd waarin niet alleen ruimte is voor veel fluit-technieken en muzikale achtergronden, maar ook gewerkt wordt aan het tot stand komen van een volledig nieuwe compositie in twee lagen.
Het middagprogramma zal bestaan uit een lezing waarin de geschiedenis en achtergronden van Minimal Music wordt belicht compleet met audio voorbeelden. Daarna sluiten wij af met een groepsles waarin we werken aan een bestaande compositie.
Plaats : Muziekschool Zeist, Markt 1
kosten : 35,- euro

FLENS

Kamerorkest En Suite uit Amsterdam Noord zoekt strijkers om de eerste en tweede violen te versterken, ook een altviolist en een bassist zijn welkom! Voor celli is op dit moment een wachtlijst.
Kamerorkest En Suite is een orkest voor gevorderde amateurs, wij spelen voornamelijk (vroeg)klassieke muziek. Vanaf januari 2018 hebben we een nieuwe dirigent! Meer informatie tzt op onze website www.kamerorkest-ensuite.nl
We repeteren op woensdagavond vanaf 19.30 u in Muziekcentrum Noord, Alkmaarstraat 10, 1024 TT in Amsterdam Noord. Goed bereikbaar met auto (gratis parkeren) en openbaar vervoer (bus 32 en 33 vanaf Amsterdam CS).
Er is ook plaats voor een tweede hoornist.
Interesse: graag een mail naar post@kamerorkest-en-suite.nl
 

KES