U bent hier

Prikbord

Het in 2021 Honderdjarig bestaande Deventer Symfonisch Orkest zoekt voor haar feestelijke concerten dringend nieuwe 1e en 2e violisten!  Er staan heel wat mooie concerten op ons programma, o.a. zaterdag 25 april 2020 het Triple Concert van Beethoven met medewerking van het Atlantic Trio.

Violisten zijn hierbij uitgenodigd om met ons mee te doen op project basis.

Neem ook eens een kijkje op onze website:

www.dso-deventer.nl

Of neem contact op met: aafke@bieno.nl

 

DOV

Het Rijnlands Symfonie Orkest te Zoetermeer (RSO) is per 1 januari 2020 op zoek naar een nieuwe concertmeester. Het betreft een betaalde functie.

Het RSO, bestaande uit circa 40 amateurleden, staat - tot juni 2020 - onder leiding van András Czifra en speelt werken van oude meesters en nog levende componisten. Het RSO streeft naar twee eigen uitvoeringen per jaar en daarnaast een of meerdere (koor)begeleidingen.

De voorkeur gaat uit naar een professionele violist (v/m) die in samenwerking met de dirigent het orkest op een hoger niveau kan brengen, zelfstandig de strijkers kan aanvoeren en groepsrepetities kan leiden. Daarnaast betekent de concertmeester de strijkerspartijen van de eerste lessenaars.

Tevens overlegt de concertmeester als belangrijkste vertegenwoordiger van de orkestleden met de dirigent en het bestuur over muzikale zaken. De kandidaat hoeft geen volleerd concertmeester te zijn, maar dient zich die kennis en vaardigheden wel eigen te maken.

secretaris

Er is wat verloop van spelers, door verhuizing en zwangerschap.

Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en goede 1e violist, alt-violist, cellist, contrabassist en een 2e klarinettist! Ook zoeken we een hoornist, deze evt. op projectbasis.

Heb je interesse, kijk dan even op onze website www.gouds-symfonieorkest.nl voor een contactadres.

Ook staan we op facebook!

GOSO

Het sGravenDaags Symfonie Orkest is dringend op zoek naar een goede aanvoerder voor de 2e violengroep. En een fagottist.

Repetities op de maandagochtend in Den Haag. Goede sfeer, gemiddeld niveau.

Binnenkort starten wij met een nieuwe dirigent.

Informatie: ekloosterman@homes.nl

website: www.sgravendaagssymfonieorkest.nl

 

GDS

Wil je wel eens ervaren hoe het is om hedendaagse muziek te spelen en te zingen? Meld je dan aan voor het festival PEPER IN JE OOR. Op zaterdag 7 maart 2020 organiseren CoMA Eindhoven en CoMA Maastricht een samenspeeldag hedendaagse muziek voor amateurs. PEPER IN JE OOR laat vocalisten en muzikanten kennismaken met nieuwe klankleuren en ritmes, improvisatietechnieken en ongebruikelijke vormen van notatie. Voor veel muziekliefhebbers is het een ontdekking om te ervaren hoe leuk en uitdagend dat is. PEPER IN JE OOR is bedoeld voor iedereen, zowel beginners als gevorderden en op alle mogelijke instrumenten.

COME