U bent hier

Prikbord

Het Verenigd Utrechts Symfonie Orkest heeft plaats voor eerste en tweede hoornisten. We repeteren op donderdagavond, in Utrecht-Hoograven. Het komend repertoire bevat werken van Luigini, Johann Strauss Jr en muziek bij een Disneyfilm. Voor meer informatie over het orkest, zie de website: http://www.vuso-amateurorkest.nl/. Je kunt contact opnemen door een mail te sturen aan vusoorkest@gmail.com.

VUSO

Orkest Flos Campi zoekt per seizoen 2019/2020 eerste fluit en eerste klarinet. Opgeven voor 15 augustus a.s. Audities op woensdag 4 en 11 september a.s. voorafgaand aan de repetitie

NME

Speel je viool of trompet en wil je graag in een symfonieorkest spelen? Het Bergens Symfonieorkest is op zoek 

naar zowel 1e en 2e violisten als naar een (ervaren) trompettist(e).

 

Orkest

Het BSO bestaat uit 40 leden afkomstig uit Bergen en wijde omgeving. We zijn een gezellig en hecht orkest en geven 2 keer per jaar 2 concerten op diverse plaatsen. Dit jaar vieren we bovendien ons 25 jarig jubileum!  In het voorjaar speelden we met internationaal bekende celliste Quirine Viersen en in het najaar hebben we een spetterend operaprogramma met maar liefst 3 solisten. 
Ervaren violisten spelen naast minder ervaren leden, waarmee ons orkest tevens een leerorkest is voor violisten. Ook violisten die al een tijdje niet meer gespeeld hebben en het weer willen oppakken, zijn van harte welkom! 

 

Dirigent

ZOM

Zaterdag 23 november 2019 organiseert het Orkest van het Groene Hart uit Woerden voor de eerste keer een scratch Messiah.  We gaan een dag lang intensief en met veel plezier werken aan hoogtepunten uit dit prachtige werk. De inschrijving is gestart. Neem een kijkje op onze website: www.ovhgh.nl/ scratch-Messiah en schrijf je in!

WSO

Ben je op zoek naar een kamerorkest waar met plezier gewerkt wordt aan een programma voor concerten of kleinere optredens?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Sinds kort staat ons orkest onder leiding van Peter Vinken, die veel orkesten heeft geleid. Met hem gaan we een nieuwe fase in van ontdekken waar onze kwaliteiten liggen  en welke muziek we leuk vinden om samen aan te werken.

Lijkt je dit leuk?

Kom 3 keer vrijblijvend meespelen. Daarna besluiten we of je muzikale niveau passend is en kan je zelf ook aangeven of je wilt blijven.

 

We repeteren iedere maandagavond van 19.45-22.00 in Amsterdam West in de Fiep Westendorpschool (Overschiestraat 168 B)

 

Op dit moment hebben we plaats voor hobo, klarinet, hoorn, contrabas en alle strijkers.

Voor contact zie www.westerkamerorkest.nl

HWKO

Ons orkest kan nog steeds nieuwe violisten, altviolisten en contrabasisten gebruiken. Bent u een enthousiast amateur en woont u in Drenthe, Groningen of Friesland, dan nodigen wij u graag uit om eens op een van onze repetities te komen en mee te spelen. Iedere dinsdagavond, met uitzondering van de schoolvakanties, bent u van 20 tot 22 uur van harte welkom in Podium Zuidhaege te Assen.

Voor meer informatie:

Evert Jan Willemsen

06-13333428

e.j.willemsen@kpnmail.nl

www.divertimento-drenthe.nl

NKD

In 2019 bestaat Cui Orkest 40 jaar.
Ter gelegenheid hiervan organiseert Cui Orkest een muziekconcours op zaterdag 22 juni 2019 in Cultureel Centrum 'De Man' te Oostvoorne.
Ingeschreven kan worden tot 1 juni door instrumentalisten en zangers van alle leeftijden, zowel amateurs als muziekstudenten.
Een rapport wordt opgemaakt door een jury van drie professionele muziekdocenten.
De winnaar van dit concours krijgt de gelegenheid om solistisch op te treden in een concert van Cui Orkest in 2020.

Het inschrijfformulier en het reglement zijn te downloaden via de website www.cuiorkest.nl.
Het e-mailadres is info@cuiorkest.nl.

SCE