U bent hier

Prikbord

Het sGravenDaags Symfonie Orkest is een dagorkest in Den Haag en zoekt violisten. Repetities op maandagochtend. Goede sfeer. Meer informatie op www.sgravendaagssymfonieorkest.nl

 

GDS

Het sGravenDaags Symfonie Orkest is een dagorkest in Den Haag en zoekt violisten. Repetities op maandagochtend. Goede sfeer. Meer informatie op www.sgravendaagssymfonieorkest.nl

 

GDS

      Toonkunst Bussum heeft plaats voor twee enthousiaste hoornisten die vanaf het nieuwe      seizoen vast lid willen worden. Toonkunst Bussum is een bijzondere vereniging met een koor, orkest en jeugdorkest  waardoor een grote variatie aan programma's mogelijk is en staat onder leiding van Yiorgo Moutsiaras.  Wij repeteren op dinsdag van 20-22.15 uur in SCALA, Schaepmanlaan 6 in Bussum dat op loopafstand ligt van NS-Station Bussum Zuid. Meer weten? kijk op www.toonkunstbussum.nl. Bel Wil Senden 035-6235309 of mail wil.senden@planet.nl

                                                                                                      

OTB

Op zondag 10 mei 2020 viert het FASO Fluitensemble (FLENS) het 60 jarig jubileum. We gaan in het Akoesticum in Ede een concert geven, met o.a. een zo groot mogelijk fluitorkest. Er kunnen nog enkele fluitisten bij. Als je graag samenspeelt en een gevorderde fluitist bent (van piccolo tot contrabas is welkom), meld je dan aan voor deze dag bij Welmoed Loots, welmoedloots@gmail.com 

FLENS

Cellisten gezocht voor amateursymfonieorkest in de Betuwe – Tiel

Het Betuws Symfonie Orkest is op zoek naar aanvulling van de cello-groep. Ben je een gevorderde cellist en op zoek naar een leuk orkest? Kom eens kennismaken!

Het Betuws Symfonie Orkest is het regionale amateursymfonieorkest in het Gelderse Rivierenland met 45 enthousiaste musici. Het orkest staat onder leiding van dirigent Nicholas Devons. We spelen behoorlijk ambitieuze programma's met bijvoorbeeld vioolconcerten van Glazunov en Mendelssohn, celloconcerten van Schumann en Elgar, pianoconcerten van Sjostakovitsj en Rachmaninov en symfonieën van Beethoven en Dvořák. Jaarlijks studeren we 2 à 3 programma's in.  Zeer regelmatig begeleiden we hierbij jonge solisten aan het begin van hun muziekcarrière.

Het orkest repeteert iedere maandagavond van 19:45 tot 22:15 uur in Zinder, Rechtbankstraat 1 in Tiel.

BSO

De OVA is op weg naar z'n 110 jarig jubileum. Ons jubileumconcert (maart 2021) kan extra glans krijgen als we de strijkerssecties wat kunnen uitbreiden. Er is vooral behoefte aan 1e violisten en altisten.  Het orkest legt de nadruk op fijn muziek maken en we leggen bovendien de lat best hoog.

Interesse? Kom gewoon een paar keer meedoen. We repeteren op maandagavond

www.orkestverenigingamersfoort.nl

OVA

Hallo! Het Naardens Kamerorkest zoekt een aanvoerder 2e violen. We komen graag in contact met violisten die een uitdaging zoeken en die de leiding willen nemen in het behouden en voortbouwen van de kwaliteit van de gehele strijkerssectie. 

 

Het Naardens Kamerorkest is een leuk en talentvol kamerorkest met een stevige kern en duidelijke verankering in de regio ’t Gooi. Het orkest is betrokken en ambitieus en speelt elk jaar minimaal drie verschillende programma’s die we zelf of in samenwerking met andere gezelschappen uitvoeren.

 

In juni 2020 spelen we voor de Stichting Papageno (Jaap en Aaltje van Zweden) een benefietconcert in de tuin van restaurant 'Rust Wat’ in Blaricum. Op 28 november verrassen we het publiek met een schitterende voorstelling rondom het thema Pelgrimage. 

 

NAKO

Er is wat verloop van spelers, door verhuizing en zwangerschap.

Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en goede 1e violist, alt-violist, cellist, contrabassist en een 2e klarinettist! Ook zoeken we een hoornist, deze evt. op projectbasis.

Heb je interesse, kijk dan even op onze website www.gouds-symfonieorkest.nl voor een contactadres.

Ook staan we op facebook!

GOSO