U bent hier

Prikbord

Orkest Flos Campi uit Nijmegen, bestaande uit 40 leden en onderdeel van het Ensemble Flos Campi Koor en Orkest, zoekt op korte termijn een opvolger(ster) van onze eerste fagottist, die na 22 jaar wel aan verandering toe is en een ander een kans wil geven. Wij repeteren o.l.v. onze dirigent Dick Bolt iedere woensdagavond in de SSGNschool aan de IJsbeerstraat 12 te Nijmegen van 20.00 uur tot 22.30 uur.
Voor ons repertoire zie onze website: www.floscampi.nl. Daar zijn ook de overige contactgegevens te vinden.
Graag voor 15 november a.s. reageren.

NME

Het Gouds Symfonie Orkest zoekt nog een (evt. tijdelijke) altviolist om onze andere altviolisten te ondersteunen tijdens ons najaarsconcert op za.mi. 25 nov. in Gouda. Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 -22.15u.
Ook eerste violen zijn van harte welkom!
Kijk voor de te spelen stukken op de rubriek 'komende concerten'.

GOSO

Het Helders Kamerorkest is op zoek naar een nieuwe dirigent. Onze gewaardeerde dirigent gaat helaas verhuizen naar een plaats zover van Den Helder dat hij vanaf 1 januari 2018 niet langer onze dirigent kan zijn.
 
We zoeken een enthousiaste dirigent die ons orkest (viool, altviool, cello, bas, hoorn, fluit, hobo, klarinet, pauken en gastspelers trombone, fagot en trompet) en soms ook een projectkoor kan dirigeren. We hebben tweemaal per jaar een concert, spelen mee op de Dag van de Muziek, geven in 2018 weer een Open Speelmiddag in de Keesschuur in Anna Paulowna en kunnen ook aan door anderen georganiseerde activiteiten deelnemen.
 
We repeteren elke woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in de ensemblezaal van Triade.
Zie ook onze website www.helderskamerorkest.nl en www.triade-denhelder.nl.
 
Interesse : solliciteren kan tot 25 december.
Voor meer info: Francien van Halen - 0223644704.
 

HKO

Het Ad Hoc Orkest uit Utrecht bestaat uit ongeveer 40 leden die wekelijks met veel plezier samen muziekmaken onder leiding van dirigent Mark Snitselaar. Nieuwe leden zijn van harte welkom! We zijn op zoek naar cellisten (waaronder een aanvoerder), altviolisten en een hoornist. Heb je interesse? Neem een kijkje op onze website of kom eens kijken bij een repetitie op woensdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in Mytylschool Ariane de Ranitz, Blauwe Vogelweg 11 in Utrecht.
 
Meer informatie en contact:
www.adhocorkest.nl
info@adhocorkest.nl

AHO

Symfonieorkest Rijnmond heeft momenteel vacatures voor gevorderde strijkers, zowel
violen, altviolen,celli als contrabassen.
Ook slagwerkers zijn welkom.
De locatie, waar we op maandagavond repeteren, is: gebouw Albeda College, Baljuwstraat 2 te Rotterdam.
De repetitietijd is van 19.30  - 22.00 uur. De school is vanaf 19.00  uur open.
 
Ons eerstvolgende concert is een lunchconcert in de grote zaal van de Doelen op zaterdagmiddag 14 oktober om 12.45  uur.
 
Voor verdere informatie wil ik verwijzen naar Youtube, waar je opnamen uit het verleden kunt bekijken en beluisteren door in de zoekbalk "symfonieorkestrijnmond" te typen.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via emailadres: secretaris@symfonieorkestrijnmond.nl
website: www.symfonieorkestrijnmond.nl
 

SRD