U bent hier

Prikbord

Het VSSO in Maarssen is op zoek naar nieuwe leden, strijkers heten we van harte welkom maar ook een tweede klarinet, een fagot en een hobo zijn zeker welkom en nodig.

Het VSSO is een orkest van gemiddeld niveau staat en onder leiding van een jonge dirigent, Zoran Rosendahl.

Auditie doen hoeft niet, meespelen en kijken of het van beide kanten klikt is voldoende.

Voor verder informatie ga naar de website www.vsso.nl.

 

VSSO

De OVa is voor het concert van 18 januari op zoek naar enkele 1e violisten in verband met ziekte en zwangeschapsverlof van enkele leden van onze sectie. Een leuke kans om eens in de keuken van de OVA te kijken.

Programma: Nielsen Orientaalse feestouverture, concert voor fluit en harp van Mozart, Notenkrakersuite van Tsjaikovski en Vuurwerkmuziek van Hándel

We repeteren op maandag van 19.45 - 22.15. Zie de website van het orkest

OVA

 

Philharmonisch Orkest Mozart in Amsterdam zoekt met ingang van seizoen 2020 - 2021 een enthousiaste en inspirerende dirigent. Wij zijn een gemotiveerd orkest dat houdt van een uitdagende muziekkeuze. Ons repertoire bestaat met name uit klassieke en (vroeg) romantische werken, maar we hebben een brede interesse. Om het orkest verder te laten groeien zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent die met een eigen, persoonlijke aanpak het orkest weet te enthousiasmeren en het beste uit het orkest weet te halen.

 

Over het orkest

Philharmonisch Orkest Mozart, opgericht in 1878, is het oudste symfonieorkest van Amsterdam. Het orkest heeft een gevarieerde samenstelling met musici van alle leeftijden en bestaat uit gevorderde amateurs en (semi)professionals, die altijd met plezier en enthousiasme spelen.

Jong talent krijgt bij het orkest een kans om als solist met een symfonieorkest op te treden en soms wordt er samengewerkt met een koor. Het orkest zet zich maatschappelijk in door op te treden voor bewoners van een verzorgingshuis.

PKM