U bent hier

Prikbord

Cadant Symfonie orkest wil de in de loop der jaren aangeschafte muziekstukken (partituur en partijen) tegen een billijke prijs verkopen. Het gaat om 49 stukken voor symfonieorkest, strijkorkest, flex-ensembles enz. Op verzoek wordt een excel-bestand met details toegestuurd. Informatie: info@cadantorkest.nl
 

SBSO

Het Zeister Philharmonisch Orkest heeft momenteel plek voor violisten en altviolisten. Op 4 mei verzorgen we de muzikale omlijsting van de herdenkingsbijeenkomst in Soesterberg. Een goede gelegenheid om zonder verplichtingen kennis te maken met ons orkest. Meer weten over meespelen? Kijk dan op zpho.nl/meespelen.

ZPHO

KLARINETTIST GEZOCHT IN DE REGIO GRONINGEN

 

KSE

Domstad Jeugdorkest, hét jeugdsymfonieorkest van Utrecht bestaande uit zo’n 50 jongeren van 13 tot 18 jaar, zal in mei deelnemen aan het 11e European Orchestra Festival in Bergen, Noorwegen. Dit wordt de 3e editie van het festival dat Domstad Jeugdorkest zal meemaken en ze verheugen zich er zeer op!
 
Om de kosten van de orkestreis voor alle deelnemers betaalbaar te houden is een crowdfundingcampagne gestart die loopt tot 31 maart a.s. Draagt u de jeugd een warm hart toe, steunt u dan deze educatieve reis! Doneren kan al vanaf €10,-. Ga naar 'Help Domstad Jeugdorkest naar Noorwegen!' 

DJO

Concertmeester gezocht!

 
Het Utrechts Studenten Koor en Orkest zoekt per september een nieuwe concertmeester. Deze gezellige groep studenten studeert ieder jaar drie programma’s in. Komend jaar zullen wij de o.a. Williams’ Dona Nobis Pacem, het Celloconcert van Elgar i.s.m. Pieter Wispelwey en de Mattheüs Passie van Bach gaan spelen.
 
Eén van onze tradities is dat wij ieder jaar kamp gaan om één van de grote Bachwerken in te studeren, waarmee we later op tournee gaan.
Naast muziek, is gezelligheid een belangrijk onderdeel van het USKO. Zo worden door het jaar heel veel activiteiten georganiseerd.
 
Wil je meer informatie of wil je weten wat de eisen voor het concertmeesterschap zijn? Neem dan contact met ons op via usko@usko.nl.

USKO

Symfonieorkest Eindhoven heeft vacatures voor contrabassisten, een 1e trombonist en een 2e hoboïst. Kom op donderdagavond naar onze repetitie in Eindhoven en ervaar hoe bij ons een hoog niveau en uitstekende sfeer samengaan - en resulteren in inspirerende concerten.

EOH

Ben je het alleen studeren ook zat? Wil je met andere gezellige muzikanten werken aan mooie concertervaringen en ondertussen ook vooral veel plezier beleven? Dan pas je zeker binnen ons orkest.
 

Wij zoeken

Met ingang van januari 2018 hebben wij plaats voor een nieuwe klarinettist. We zoeken een enthousiaste, sociale, gevorderde klarinettist die vast lid wil worden van het orkest. Met jouw komst is onze houtblazers-sectie compleet.
Daarnaast zoekt het orkest ook een slagwerker. Voor de symfonische werken die het orkest speelt is het van belang dat je uit de voeten kunt op de pauken. Er is een volledig slagwerk-instrumentarium aanwezig.

SMR