U bent hier

Prikbord

Het KamerOrkest Driebergen zoekt een hoornist, een hoboïst, een slagwerker, en strijkers van hoog tot laag. Na ons avontuurlijk lustrumconcert '30 jaar jong', met alleen hedendaagse muziek waaronder drie premières (10 november 2018), duiken we weer in de klassieken. Dat wordt Beethoven, met zijn derde pianoconcert, solist Bas Verheijden, en de Pastorale. Dit doen we samen met het Haags Symfonie Orkest Euterpe, alles onder leiding van Albert van Eeghen. Concerten op 11 en 18 mei 2019.  Projectspelers zijn ook welkom.

Meer informatie: www.kamerorkestdriebergen.nl.

 

KOD

Wie zijn wij?
Het Ridderkerks Symfonieorkest is een enthousiast en divers gezelschap van gevorderde amateurs, variërend in leeftijd van 15 tot 75 jaar. Wij spelen al sinds 1982 met heel veel plezier een breed repertoire. We geven minimaal twee maal per jaar een eigen (klassiek) concert, het liefst met symfonisch werk. Tussendoor geven we concerten voor kinderen, spelen we in ensembles en werken we mee aan projecten van anderen. We werken graag samen met o.a. solisten, koren, vertellers en dansers en verlaten daarbij regelmatig de gebaande wegen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hele serie “Night of the Prom”concerten op onze naam staan,  verbouwden we nog niet zolang geleden een bedrijfshal tot concert-/theaterzaal en werd er al een keer op onze muziek geschilderd. Het orkest bestaat op dit moment uit ongeveer 35 leden. In het hout en de strijkers zijn we volledig bezet, in het koper doen we voor concerten een beroep op een vaste groep invallers. Per begin 2019 zoeken wij een nieuwe dirigent.

SMR

Het 's-GravenDaags Symfonie Orkest heeft vacatures voor fagot, klarinet, en slagwerker. Ons orkest ca. 40 personen dat maandagmorgen repeteert en haar concerten overdag geeft, zoekt naar enthousiaste muzikanten voor de vervulling van deze vacatures.

zie voor nadere gegevens www.sgravendaagssymfonieorkest.nl

GDS

Het Gewestelijk Symphonie Orkest 'Maas en Niers' (GSO)  in Cuijk is op zoek naar een eerste hoboïst die kan meespelen met het concert van 25 november 2018. Het concert begint om 12:00 uur en zal plaatsvinden in Schouwburg Cuijk.

Op het programma staan o.a. werken van W.A.Mozart, F.Schubert en een Serenade voor blazers van R.Strauss. De repetities zijn op donderdagavond in de repetitie zaal van Schouwburg Cuijk.

Mailadres secretariaat: gso-cuijk@hotmail.com 

www.gso-cuijk@hotmail.com

GSO

Het Zeister Philharmonisch Orkest zoekt violisten en altviolisten. We beginnen 18 oktober 2018 met de repetities voor de 8e Symfonie van Dvorak en het Pianoconcert van Grieg. De concerten zijn op 6 en 7 april 2019. Onze dirigent is Johan Olof en we repeteren op donderdagavond. Kijk ook op: www.zpho.nl/meespelen

 

ZPHO