Overslaan en naar de inhoud gaan

FASO ondersteunt en inspireert symfonie- en strijkorkesten!

Prikbord

Doetinchems Kamerorkest Divertimento

Afbeelding
Inhoud

Kamerorkest Divertimento is 2023 gestart met een nieuw programma met muziek van Tsjaikovski, Bartok, Brahms, Moesorgskij en Strauss. Voor dit en met name toekomstige programma’s zoeken we nog gedreven musici. Ben je op zoek naar een toegankelijk, niet al te groot symfonieorkest waar muziek maken samengaat met gezelligheid, bel of mail ons dan even.

 

Alle instrumenten zijn welkom voor aanmelding waarbij we momenteel specifiek violen en altviolen zoeken.

 

Kom gerust een keertje langs tijdens onze een repetitie om kennis te maken.

Vacature hobo bij UMA Kamerorkest

Afbeelding
Inhoud

Vanaf eind maart (‘23) gaat het UMA Kamerorkest repeteren voor het concertprogramma van juni ‘23 en heeft daarbij nog een vacature voor hobo. We zoeken dus een enthousiaste maar toch ook ambitieuze hoboïst(e) die onze mooie blazerssectie komt versterken. In eerste instantie voor de concerten in juni, maar bij een goede klik wellicht ook voor vast. Ervaring in ensemble- en/of (kamer)orkestspel is gewenst. De UMA repeteert op woensdagavond in Utrecht (Oost).

 

De concerten zijn op 24 & 25 juni (beide ‘s middags) en op het programma staan:

Strijkers gezocht!

Afbeelding
Inhoud

(Ali Groen, dirigent Artoni)

 

Kamerorkest Artoni is een klein orkest uit Baarn, en bestaat uit gevorderde amateurmusici.

We bestaan alweer 5 jaar! In die tijd hebben we muziek gespeeld van barok tot 20e eeuws. Met jonge solisten, die we een kans willen geven voor het eerst met een orkest op te treden, en met solisten uit eigen gelederen.

Symfonieorkest Rijnmond (Rotterdam) heeft weer plek voor bassisten, altviolisten en cellisten

Inhoud

SOR is een ambitieus symfonieorkest dat bestaat uit ongeveer 70 (ver)gevorderde amateurs en professioneel geschoolde musici. Thuisbasis is Rotterdam, maar de leden komen uit de wijde regio. Wij repeteren op maandagavond achter Rotterdam Centraal.

 

Wil je komen kijken of meespelen?
Stuur dan een mail aan secretaris@symfonieorkestrijnmond.nl

www.symfonieorkestrijnmond.nl

Strijkers gezocht voor project Brahms vs Wagner- Orkest van het Groene Hart

Inhoud

Meespelen, wie wil dat nu niet? Voor ons komende programma (meer info, zie onder 'Concerten' op deze site) kunt u zich opgeven als projectspeler. U speelt dan gedurende het programma de repetities en de concerten mee. Na de concerten mag u natuurlijk lid worden, maar als u dat niet ziet zitten dan zwaait u ons vriendelijk gedag. We hebben als projectleden (en echte leden) voornamelijk strijkers nodig; violen en bassen. Bent u geïnteresseerd, stuur een mail naar info@ovhgh.nl.