Overslaan en naar de inhoud gaan

FASO ondersteunt en inspireert symfonie- en strijkorkesten!

Speel mee op 7 september aanstaande!

Doopsgezinde Kerk in Bussum

Uitnodiging voor alle musici!
FASO-speeldag op zaterdag 7 september 2024 in Bussum

 

Met veel plezier organiseert de FASO weer een speeldag, inmiddels voor de achtste keer.  Met als doel samen weinig gespeelde stukken (al dan niet uit de FASO-bibliotheek) in te studeren en nieuwe muziekvrienden te ontmoeten. Op het programma staan:

  • Faust-ouverture van Emilie Mayer (1880)
  • Delen uit Peasant Suite van Bela Bartok

Bezetting: dubbel hout, twee hoorns, twee trompetten, pauken en strijkers.  

 

De speeldag staat weer onder leiding van Albert van Eeghen en duurt van 10.30-16.30 uur, met een openbare presentatie om 16.00 uur en natuurlijk een borrel na! Albert van Eeghen (1962) begon op vierjarige leeftijd viool te spelen. Zijn jeugd bracht hij grotendeels door in Ethiopië en Kenya. Albert behaalde in 1993 zijn staatsexamen viool bij Janos Konrad en studeerde daarnaast orkestdirectie bij Joop van Zon. Hij is ook werkzaam geweest als freelance-violist tot het dirigeren hem volledig in beslag nam. Als vaste dirigent is hij verbonden aan een aantal FASO-lidorkesten.
 

Meld je aan en speel mee!

Locatie: opnieuw is gekozen voor de Doopsgezinde kerk, Wladimirlaan 10, 1404 BB Bussum. Deze kerk ligt vlakbij het NS-station Naarden-Bussum. Meedoen kost € 25,- voor FASO-leden en KNMO-leden; € 35,- voor niet-leden. (Inclusief koffie/thee, broodjes en een aantal consumpties). Inschrijving graag zo snel mogelijk, via het inschrijfformulier, klik hier


Plaatsing gaat in volgorde van binnenkomst, maximaal 40 orkestleden. De bladmuziek wordt je na de betaling toegestuurd.  
Voor aanvullende informatie mailen naar speeldag@faso.eu.
 

Tot ziens in Bussum!
Wilma van der Heide, Bekkie Doornweerd, Inge van Herk, Nelleke Geusebroek