U bent hier

Verhuizing Musidesk

Musidesk verzorgt voor onze bibliotheek het logistieke proces van uitlenen, controleren en opbergen van geleende bladmuziek. Zoals al eerder is meegedeeld gaan Musidesk én de FASO-bibliotheek verhuizen van Arnhem naar Deventer. Deze verhuizing gaat in twee stappen:

- Musidesk verhuist de komende weken van Arnhem naar Deventer.
- FASO-bibliotheek verhuist (naar verwachting) volgend jaar juli van Arnhem naar Deventer.

 

Dit heef tot gevolg dat het RETOURADRES van de bladmuziek is aangepast. Voor alle bladmuziek die u vanaf half november terugstuurt is het retouradres

                Postbus 352
                7400 AJ  Deventer
Op de materiaalstaten van muziek die vanaf vandaag uitgeleend wordt is dit al aangepast. Op de bladmuziek die u al in bezit heeft is nog het oude Arnhem-adres vermeld.

 

Met Musidesk zijn goede afspraken gemaakt over het bijeenzoeken en weer opbergen van de muziek. Het is echter niet geheel uit te sluiten dat er soms een enkele dag vertraging in het logistieke proces zal optreden. Graag bij uw aanvraag hiermee rekening houden.

 

Het bezoekadres van de FASO-bibliotheek blijft tot deze zomer Zeelandsingel 40 te Arnhem. Mocht u zelf in de bibliotheek willen bladeren, maak dan een afspraak met onze bibliothecaris (bibliothecaris@faso.eu).

 

Over de gevolgen van de verhuizing van de FASO-bibliotheek zullen wij u op tijd inlichten. U kunt het beste vast rekening houden met een wat langere zomersluiting.

penningmeester