U bent hier

Naardens Kamerorkest zoekt aanvoerder 2e violen

Hallo! Het Naardens Kamerorkest zoekt een aanvoerder 2e violen. We komen graag in contact met violisten die een uitdaging zoeken en die de leiding willen nemen in het behouden en voortbouwen van de kwaliteit van de gehele strijkerssectie. 

 

Het Naardens Kamerorkest is een leuk en talentvol kamerorkest met een stevige kern en duidelijke verankering in de regio ’t Gooi. Het orkest is betrokken en ambitieus en speelt elk jaar minimaal drie verschillende programma’s die we zelf of in samenwerking met andere gezelschappen uitvoeren.

 

In juni 2020 spelen we voor de Stichting Papageno (Jaap en Aaltje van Zweden) een benefietconcert in de tuin van restaurant 'Rust Wat’ in Blaricum. Op 28 november verrassen we het publiek met een schitterende voorstelling rondom het thema Pelgrimage. 

 

We kiezen steeds voor bijzondere projecten, zoals een puur Mozart concert dat we staand hebben uitgevoerd, de voorstelling Russische Sprookjes met de balletdansers van de Russian School of the Arts in 2015 en 2018, een concert op de binnenplaats van het Muiderslot, op de vestingwallen van Naarden-Vesting, en in de tuin van Kasteel Cammingha in Bunnik.

 

Kortom, we maken er altijd iets bijzonders van bij het Naardens Kamerorkest. Onze programmacommissie heeft veel verstand van muziek en samen met onze dirigent Jeppe Moulijn bedenkt zij boeiende en uitdagende concerten. Concerten waar we achteraf altijd met plezier en succes op terugkijken.

 

We komen graag in contact, stuur gerust vrijblijvend een mailtje naar bestuur@nako.nl. Wil je eens meespelen of komen luisteren, ook dat kan. Onze repetitie is op dinsdagavond van 20:00-22:30 in Muziekvereniging Princes Irene, IJsselmeerstraat 5a in Huizen.

 

NAKO