U bent hier

FASO-speeldag 2 september 2017

De FASO organiseert weer een dag om muziek uit te FASO-bibliotheek te leren kennen en wel op zaterdag 2 september 2017. In de flyer staan alle gegevens ook vermeld. Inschrijven kunt u via dit formulier.

 

De speeldag is bedoeld om muziek uit de FASO-bibliotheek te leren kennen, om te beginnen de “Festive Overture" die door Ruud van Eeten werd geschreven voor het FASO jubileum in 2009. Verder op het programma een aantal werken die voor veel mensen meer bekend zijn van het horen dan van het spelen: de mooie filmmuziek uit "Schindler's List", de speelse muziek van "Pirates of the Caribbean" en de spannende muziek achter "Jurassic Park".

 

Wij hopen op een flink orkest, dit keer ook met koper, een orkest van jong en oud, zodat we een dag lang heerlijk muziek kunnen maken onder leiding van Ruud van Eeten. Na het spelen en tijdens de pauzes is er ook voldoende tijd om anderen te vertellen hoe leuk ons eigen orkest wel niet is.

 

Iedereen is welkom die in een “gemiddeld orkest” kan meespelen, voor de echt beginnende instrumentalisten zal het niveau te hoog zijn. Bij twijfel over de speelbaarheid van de muziek kunnen wij de partijen snel opsturen.

 

Wij hebben een ruimte gevonden in het Noord-Brabantse Rosmalen (Den Bosch), niet te ver uit het centrum van het land en goed bereikbaar met OV en auto.

 

Inschrijving via het aanmeldformulier, Zie de flyer voor meer informatie. Plaatsing gaat in volgorde van binnenkomst (vol = vol). Indeling zo nodig, na overleg, op basis van ervaring, huidige plek in het orkest en recent gespeeld werk. 

 

Tot ziens in Rosmalen!

Bekkie Doornweerd en Nelleke Geusebroek

secretaris