U bent hier

Dienstverlenging Musidesk weer opgestart op 11 mei

 

Vanaf maandag 11 mei gaat Musidesk de dienstverlening weer opstarten. Dat wil zeggen dat er weer leenverkeer mogelijk is. Musidesk is nog niet geopend voor klanten, dus het is nog niet mogelijk om in Arnhem (en in Deventer) fysiek werken te komen uitzoeken en lenen.
Musidesk is bereikbaar via telefoon ( 088-1970306)  en e-mail (musidesk@rijnbrink.nl), volgens de normale kanalen en volgens de reguliere openingstijden.  

 

Postversturing weer mogelijk 

Materialen kunnen weer per post naar Musidesk (Deventer) worden geretourneerd, en Musidesk gaat ook weer materialen per post versturen. Wilt u er rekening mee houden dat het de eerste weken erg druk zal zijn bij Musidesk? Vertraging is daardoor niet uit te sluiten.

 

Overige vragen over het lenen en terugsturen van FASO-muziek

Zoals eerder is aangegeven wordt de gebruiksvergoeding teruggestort of kan gekozen worden voor een gratis verlenging van zes maanden. Door bibliothecaris en penningmeester zal dit in de komende weken afgehandeld worden. Graag uw keuze, voor zover dat nog niet is gedaan, doorgeven per email  (penningmeester@faso.eu en bibliothecaris@faso.eu) onder vermelding van uw FASO-code, de oorspronkelijke concert-data en eventueel de nieuwe concert-data

penningmeester