U bent hier

Bergens Symfonieorkest zoekt trompettist(e) en violisten

Speel je viool of trompet en wil je graag in een symfonieorkest spelen? Het Bergens Symfonieorkest is op zoek 

naar zowel 1e en 2e violisten als naar een (ervaren) trompettist(e).

 

Orkest

Het BSO bestaat uit 40 leden afkomstig uit Bergen en wijde omgeving. We zijn een gezellig en hecht orkest en geven 2 keer per jaar 2 concerten op diverse plaatsen. Dit jaar vieren we bovendien ons 25 jarig jubileum!  In het voorjaar speelden we met internationaal bekende celliste Quirine Viersen en in het najaar hebben we een spetterend operaprogramma met maar liefst 3 solisten. 
Ervaren violisten spelen naast minder ervaren leden, waarmee ons orkest tevens een leerorkest is voor violisten. Ook violisten die al een tijdje niet meer gespeeld hebben en het weer willen oppakken, zijn van harte welkom! 

 

Dirigent

In Arno van Raaphorst hebben we eveneens al 25 jaar een inspirerende dirigent. Arno weet met de nodige humor en met veel vertrouwen ons steeds mooier te laten spelen. We spelen vooral werken uit het klassieke en romantische repertoire, maar maken soms ook uitstapjes naar moderner werk.

 

Repetities

Het orkest repeteert wekelijks op zaterdagochtend van 9.30 tot 11.45 uur in Zorgcentrum ´De Marke´, 

Saenehof 1, 1862 JA te Bergen NH.

 

Heb je zin om bij een leuk orkest te spelen en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar info@bergenssymfonieorkest.nl . Meer informatie kun je vinden op www.bergenssymfonieorkest.nl .

We zien je reactie graag tegemoet!

 

ZOM