U bent hier

Prikbord

Symfonieorkest Eindhoven heeft vacatures voor contrabassisten, een 1e trombonist en een 2e hoboïst. Kom op donderdagavond naar onze repetitie in Eindhoven en ervaar hoe bij ons een hoog niveau en uitstekende sfeer samengaan - en resulteren in inspirerende concerten.

EOH

HOORNISTEN GEZOCHT!
Op zaterdag 14 april 15.30u geven wij ons voorjaarsconcert in de Veste te Gouda.
We zijn op zoek naar hoornisten! De 'Goudse vijver' is inmiddels leeggevist''.
We spelen o.a. de 4e Symfonie van Mendelssohn en de Ouverture in C (italienischen Stile) van Schubert en een fluitconcert van Cimorosa!
Wie wil ons orkest versterken!
Bel (06-81073244) of mail ons nellekevermeij@hotmail.com  
Meer informatie via website www.gouds-symfonieorkest

GOSO

Ben je het alleen studeren ook zat? Wil je met andere gezellige muzikanten werken aan mooie concertervaringen en ondertussen ook vooral veel plezier beleven? Dan pas je zeker binnen ons orkest.
 

Wij zoeken

Met ingang van januari 2018 hebben wij plaats voor een nieuwe klarinettist. We zoeken een enthousiaste, sociale, gevorderde klarinettist die vast lid wil worden van het orkest. Met jouw komst is onze houtblazers-sectie compleet.
Daarnaast zoekt het orkest ook een slagwerker. Voor de symfonische werken die het orkest speelt is het van belang dat je uit de voeten kunt op de pauken. Er is een volledig slagwerk-instrumentarium aanwezig.

SMR